Demo: probeer nu zelf

SEPA Conversie demonstratie
Door in te loggen met testgebruikers bieden wij de mogelijkheid om onze dienst zonder aanmelding uit te proberen. Alle functionaliteiten werken, behalve het daadwerkelijk exporteren naar SEPA XML bestanden.

Klik hier om naar de DEMO site te gaan.

Wie zijn wij? Wij zijn Frits. Een jonge onderneming die als doel heeft om kwalitatief goede en betaalbare IT diensten aan te bieden. De focus ligt daarbij op het midden en kleinbedrijf, waarbij een persoonlijke benadering centraal staat. Naast de Europese Incasso Service dienst heeft Frits ook een Online Backup dienst en verzorgen wij ook het beheer van uw IT. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw servers, werkstations en netwerk

Wij hechten veel waarde aan de privacy van uw gegevens. Daarom hebben we ervoor gekozen dat onze eigen web- en backupservers in Nederlandse datacenters staan en niet in Amerika. Hierdoor weet u wel zeker dat de overheid niet zo maar de beschikking heeft over uw data en zijn uw bedrijfsgevoelige gegevens veiliger.

Bij Frits houden we van transparantie en geven we altijd inzicht in onze werkwijze. U krijgt altijd vooraf een prijsopgave zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. We houden van eerlijkheid en staan altijd open voor suggesties om onze dienstverlening te optimaliseren. Bent u niet tevreden? Laat het ons direct weten!

Kunt u op onze website niet vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, misschien kunnen wij u alsnog van dienst zijn.

Copyright (c) 2011 - 2016 Frits