Door in te loggen met testgebruikers bieden wij de mogelijkheid om onze dienst zonder aanmelding uit te proberen. Alle functionaliteiten werken, behalve het daadwerkelijk exporteren naar SEPA XML bestanden.

Klik hier om naar de DEMO site te gaan.

CLIEOP03 naar SEPA

Eenvoudig uw bestaande CLIEOP03 bestanden converteren naar het SEPA formaat?

Meld u nu aan om uw CLIEOP03 bestanden te uploaden naar onze online service om deze meteen te converteren naar het juiste SEPA bestandsformaat. Klik hier voor onze tarieven.

Wat bieden wij

SEPA zonder zorgen: wij houden rekening met alle uitzonderingen. De voordelen op een rij:

1. CLIEOP03 incassobestand automatisch converteren naar SEPA bestand
  2. Beheer van uw machtigingen volledig en verzorgd
  3. Verzamelbestand automatisch converteren naar SEPA bestand

Wat is een IBAN?

IBAN staat voor International Bank Account Number en komt voort uit de SEPA (Single European Currency Area) wet- en regelgeving.

Een IBAN (International Bank Account Number) code cq nummer heeft u nodig voor buitenlandse bankoverschrijvingen. De IBAN is ingevoerd op 14 augustus 1999 en zal nog heel wat jaren meegaan. Het nummer is in feite een internationaal bankrekeningnummer, een belangrijk gegeven. Het International Bank Account Number bestaat uit maximaal 34 tekens en je huidige bankrekeningnummer (BBAN) komt er altijd in voor.

De IBAN code bestaat uit de volgende reeks letters & cijfers;

- Landcode (2 letters)
- 2 controle cijfers
- Rekeningnummer of rekening identificatie

Om de IBAN makkelijk leesbaar te maken wordt het meestal in reeksen van 4 tekens weergegeven, met als voorbeeld NL05 1234 1234 1234 1234 00.