IBAN Conversie

Demo: probeer nu zelf

SEPA Conversie demonstratie
Door in te loggen met testgebruikers bieden wij de mogelijkheid om onze dienst zonder aanmelding uit te proberen. Alle functionaliteiten werken, behalve het daadwerkelijk exporteren naar SEPA XML bestanden.

Klik hier om naar de DEMO site te gaan.

CLIEOP03 naar SEPA

Eenvoudig uw bestaande CLIEOP03 bestanden converteren naar het SEPA formaat?

 

Meld u nu aan om uw CLIEOP03 bestanden te uploaden naar onze online service om deze meteen te converteren naar het juiste SEPA bestandsformaat. Klik hier voor onze tarieven.

Wilt u ook geen SEPA stress meer?

Ziet u er ook zo tegenop om uw incasso's op de SEPA manier te laten lopen? Op zoek naar nieuwe software of juist kostbare aanpassingen maken in uw bestaande software? Heeft u geen idee hoe u het machtigingen beheer moet aanpakken nu dat verplicht is bij SEPA?

Met onze online dienst bent u direct van deze problemen af. Wij kunnen uw huidige CLIEOP03 bestanden in één keer omzetten naar de SEPA standaard. Daarbij regelen we ook automatisch uw machtigingenbeheer en hebt u er verder geen omkijken meer naar. De SEPA bestanden kunt u net zoals u vroeger deed met uw CLIEOP03 bestanden direct indienen bij uw bank.

Wij bieden u dit alles tegen zeer voordelige tarieven! Meld u nu aan en raak uw SEPA stress kwijt.

SEPA Machtigingenbeheer

Wij bieden een volledig geïntegreerd beheer aan van Europese Incasso machtigingen. Of u nu Core of B2B machtigingen wil beheren, deze machtigingen kunnen eenvoudig voor ondertekening door uw debiteuren naar PDF worden uitgevoerd. Wij houden ook rekening met de eerste machtigingen en de vervolg machtigingen. Zodoende hoeft u niet onnodig lang te wachten tot uw incasso's zijn bijgeschreven.

 

Nieuwsfeiten

Nog lang niet alle ondernemers zijn overgestapt op SEPA, de nieuwe standaard voor Europees betalingsverkeer die vanaf 1 februari 2014 ingaat. Banken...
Een stuwmeer aan opdrachten bij softwarebedrijven zou ervoor kunnen zorgen dat webwinkels niet tijdig klaar zijn voor de SEPA, het betalingsverkeer...

Waarom mislukt mijn incasso?

Recentelijk werd in de pers nog gesproken over het feit dat het aantal incasso's dat mislukt de afgelopen tijd sterk is gestegen tot wel 1 miljoen mislukte incasso's per week. Wij hebben even kort de meest voorkomende en mogelijke redenen voor het mislukken van een incasso op een rij gezet voor u. Lees meer...

Copyright (c) 2011 - 2016 Frits